Полезно инфо

За CFavourite.com

Нашата мисия е да помогнем на вас и всички останали от голямото семейство на български специалисти по дигитален маркетинг да постигате пълно удовлетворение от професионалния си живот навсякъде и по всяко време

Сайтът е замислен да бъде хъб, който обединява на едно място  полезната информация за живота в България през призмата на специалистите по дигитален маркетинг.

Гост-авторите, редакторите и аз (Саше Вучков) ви обещаваме да публикуваме само материали, които ви вдъхновяват да вършите по-бързо, по-лесно и по-добре задачите си на работното място. Нашата мисия е да помогнем на вас и всички останали от голямото семейство на български специалисти по дигитален маркетинг да постигате пълно удовлетворение от професионалния си живот навсякъде и по всяко време.

Ние ще изведем любовта ви към професията на едно ново, по-високо ниво.

Ето какво включва сайтът към момента:

Рубрика „Колонката на Саше“

Тук ще откриете личното мнение на Саше Вучков по всякакви теми от България и чужбина…

Имайте предвид, че той няма намерение да бъде политически коректен на всяка цена. Плановете са да бъде искрен до болка и да не задържа нищо за себе си.

Включително и по политически или религиозни теми.

Ако ви е писнало от мейнстрийм коментарите в мрежата и желаете да обогатите представите си с почти радикална гледна точка, тогава тази секция е за вас. Гмурнете се в нея и попийте от лудостта му.

Рубрика „Ревюта“ 

Тук ще откриете ревюта на книги, онлайн курсове, блогове, събития и други подобни, които са тясно свързани с професията ни.

Плановете са да се публикуват както ревюта по наша собствена инициатива, така и спонсорирани такива. Когато става дума за вторите, спонсорството ще е изрично посочено, за да имате едно на ум, въпреки че ще се стараем да сме максимално обективни при всички случаи.

Рубрика „Свободна преса“

Това е мястото, на което ще се изявяваме с гост-авторите по теми, свързани с дигиталния маркетинг и неговите направления като контент маркетинг, копирайтинг, фейсбук маркетинг, SEO, Google Adwords, онлайн търговия и други.

Идеята е да споделим наблюденията и опита си, както и да породим дискусии.

Рубрика „Новини“

Материалите тук ще ви държат в течение с развитието на сайта и бранша ни.

Имаме намерение постоянно да работим по дизайна, функциите и контента на CFavourite.com. Но когато става дума за редовни промени, те не винаги се отличават ясно и не винаги потребителите разбират, че изобщо са на тяхно разположение.

Ето защо има нужда да насочваме вниманието ви към новите неща с помощта на кратки новини.

Секция „Ресурси“

Това е нова секция, която се подрежда до „Рубрики“  и „Събития“.

В нея ще публикуваме и колекционираме най-различни инструменти, сайтове и други ресурси. Все неща, от които имаме нужда ежедневно като специалисти по дигитален маркетинг.

Имаме безброй идеи какво да включим в секцията, така че следете редовно тази част от сайта, защото тя вероятно ще е една от най-често обновяваните.

Публичен календар

Задачата пред нашия календар е да събере на едно място информация за всички събития, които се случват в България и са на тема, свързана с дигиталния маркетинг или онлайн търговията.

Добавянето на събитие в него е напълно безплатно, но се случва при определени условия.

 

Тези рубрики и календара са само малка част от плановете ни за този сайт. Възнамеряваме да добавим още един куп интересни и полезни неща, но засега няма да издаваме повече.

Позволете ни да ви изненадаме!

Поздрави,
Саше Вучков и екип